Een Nederlandse startpagina site in elkaar zetten

Geplaatst op 27-02-2023

Categorie: Computer en internet

Het Startpagina Script stelt u in staat om een Nederlandse startpagina site in elkaar te zetten. Er kan een licentie worden aangeschaft waarbij het script op meerdere domeinen geïnstalleerd mag worden. Aan iedere dochterpagina kan een subdomein worden gekoppeld, zonder dat voor ieder subdomein een aparte map aangemaakt moet worden op de webserver.

Er zijn allerlei uitbreidingen beschikbaar voor het script en het is mogelijk om zelf wijzigingen aan de code aan te brengen op zo een manier dat de code bij automatische updates niet wordt overschreven. Als u het script aanschaft krijgt u direct toegang tot de benodigde bestanden. Nadat u het script geïnstalleerd heeft, kunt u een onbeperkt aantal dochterpagina’s en links op uw startpagina website plaatsen.

U kunt verschillende betaalopties voor de plaatsing van een link instellen. Per optie kan een periode samen met het tarief worden ingesteld. De bezoeker kan dan zelf kiezen voor welke periode een link wordt geplaatst.

Vanuit elke dochterpagina is een formulier op te vragen waarmee een link kan worden aangemeld. Bij het plaatsen van een link kan de bezoeker de rubriek kiezen waarbinnen de link geplaatst dient te worden. Ook kunnen de titel en de URL van de aan te melden link via het formulier ingevuld worden. Online betalingen voor het plaatsen van links kunnen via een koppeling met Mollie eenvoudig worden afgehandeld.

Het script bevat allerlei extra mogelijkheden naast het toevoegen en verkopen van links. Zo kunt u extra tekst en RSS feeds plaatsen op de dochterpagina’s. Om een voorbeeld te zien van een website die is gemaakt met het Startpagina Script, zou u eens op de website Alle-aanbiedingen.com moeten kijken. Deze website is voorzien van een extensie waarmee meerdere links tegelijk in een bestelling kunnen worden opgenomen, zodat u meerdere links kunt plaatsen op verschillende startpagina sites. Nadat is betaald voor de links, zullen de links direct geplaatst worden op het door u gekozen tijdstip.